Loading...
Pakketservice 2017-12-05T09:22:19+00:00

Zelf naar het postkantoor gaan om een pakket te versturen is verleden tijd!

Vraag naar de mogelijkheden

Zelf naar het postkantoor gaan om een pakket te versturen is verleden tijd. AP Trans is de koerier die uw pakket ophaalt en naar de ontvanger brengt. Eén koerier die uw pakket in handen heeft en zorgt dat deze veilig aankomt. Wij leveren voornamelijk in de regio Kampen en Zwolle. Daarnaast zijn wij landelijk inzetbaar met uitzondering van de Waddeneilanden. Onze snelle koeriersdiensten leveren wij tegen een concurrerende prijs.

Ons wagenpark van acht bedrijfswagens en een auto maakt het mogelijk om diverse formaten pakketten te vervoeren. Wij vervoeren pakketten variërend in afmetingen en  bezorgen goederen tot en met 3500 kilo. Deze goederen vervoeren wij alleen wanneer ze goed en degelijk zijn verpakt. Gevaarlijke stoffen Link pagina gevaarlijke stoffen zijn uitgesloten van vervoer door AP Trans. Wilt u een speciaal pakket laten verzenden zoals documentatie of een pakket naar het buitenland laten versturen? Vraag dan naar onze mogelijkheden.

Door uw pakket te laten bezorgen door AP Trans garandeert u dat uw verzending met zorg wordt behandeld en dat één koerier het pakket van A naar B brengt. Geen tussenpersonen en uw pakket veilig onderweg naar de eindbestemming. Wilt u het pakket volgen? Dan kun je altijd telefonisch contact opnemen met uw koerier via telefoonnummer 038-3332781.

Vraag naar de mogelijkheden